STICHTING VRIENDEN CIRCUS IN DE ZORG

Samen maken we het circus nog toegankelijker

 

De voorstellingen van Circus in de Zorg raken, verrassen en ontroeren. Dat gunnen we iedereen. Ook zorgorganisaties die de huur van het circus niet helemaal zelf kunnen betalen. Stichting Vrienden van Circus in de Zorg springt dan bij. Om het leven van zoveel mogelijk ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking leuker, mooier, vrolijker en gezelliger te maken.

Na afloop van een voorstelling krijgen we regelmatig de vraag of het mogelijk is om het circus te steunen als sponsor of donateur. Daar zijn we meer dan blij mee. Want dankzij die steun kunnen we jaarlijks duizenden bewoners van zorginstellingen een geweldige dag bezorgen.

 

Bestuur

De vriendenstichting wordt bestuurd door:

Frits Westerkamp
Voorzitter

Dorien Dröge
Secretariaat/Penningmeester

Kees de Wild
Bestuurslid

 

Stichting Vrienden van Circus in de Zorg
Ottoburgstraat 37
2282 EH Rijswijk
KvK 83203540

 


Donateurs

Met een donatie of schenking laat je de dromen van vele ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking uitkomen. Dat maakt Circus in de Zorg een mooi goed doel voor een schenking naar aanleiding van een (bedrijfs)jubileum, een verjaardag of erfenis. Doneren kan eenmalig, maar ook jaarlijks.

Maak ook dromen waar

 

 

 

Sponsors

Samen met onze sponsors zorgen we dat zoveel mogelijk ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking kunnen genieten van Circus in de Zorg. Want met de structurele steun van bedrijven en organisaties kunnen we ook zorginstellingen bezoeken die de huur van het circus niet helemaal zelf kunnen betalen. Dat maakt Circus in de Zorg misschien wel de vrolijkste invulling van je sponsordoelstellingen. Onze sponsors zijn:

Circus in de Zorg

Subsidie?

Vrijblijvend aanvragen

In veel gevallen stellen de Vrienden van Circus in de Zorg een subsidie ter beschikking om je tegemoet te komen in de kosten. Benieuwd of jouw organisatie in aanmerking komt?

Ja, ik wil graag meer weten