Voor wie

De leukste activiteit voor ouderen en mensen met een beperking

 

Het begint al wanneer de wagens van Circus in de Zorg het terrein oprijden. Zoals er vroeger een olifant door de straat liep, zo kondigen nu de wagens de komst van het circus aan. En die nemen niet alleen een feestelijke circustent mee, maar vooral: een heleboel levendigheid.

Zorginstellingen en verpleeghuizen

Activiteiten in de zorginstelling zijn zelden zo spectaculair als de voorstellingen van Circus in de Zorg. Het circus speelt in op de belevingswereld van ouderen en mensen met dementie, en brengt bij hen veel herinneringen naar boven. De artiesten zijn niet alleen lenig en grappig, maar ook sensitief en begaan met het publiek.

Welzijns-
organisaties

We treden veel op voor leden van welzijnsorganisaties als de Zonnebloem, het Alzheimerfonds, Rotaryclubs en ouderenbonden. De organisaties noemen Circus in de Zorg een van de leukste uitjes voor ouderen: de show is goed te volgen en helemaal afgestemd op de doelgroep. De liefde voor het circusvak spat ervanaf.

Gehandicapten

Organiseer je activiteiten voor kinderen met autisme of voor mensen met een andere handicap en wil je ze iets unieks laten ervaren? Circus in de Zorg is er speciaal voor die doelgroep. De voorstelling duurt precies een uur en voorafgaand maken de artiesten een praatje met het publiek. Ze begeleiden iedereen, met of zonder rolstoel, naar hun plek. Dat schept meteen al een band.

Specifieke zorg

Jaarlijks genieten vele kinderen in de jeugdzorg, maar ook doven, blinden en mensen met een epileptische aandoening van Circus in de Zorg. De voorstellingen zijn zo ingericht dat een handicap de beleving ervan niet in de weg staat. De artiesten spelen hier liefdevol en creatief op in. Zo blijft er veel te beleven, ook voor wie alles net iets anders ervaart dan anderen.
Circus in de Zorg

Meer weten?

Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Dan bekijken we meteen waar in de buurt een geschikte plek is voor onze circustent.

Ja, ik wil graag meer weten